Monday, 28 November 2011

Batrisyia suazam =)

Assalamualaikum
Jwb jwb tak jwb dosa .

Saya ade pantun ckit .
Baca taww .

Dialah baik Dialah pandai ,
Orgnye comel sngatlah manis ,
Kalau Dia memilih yg baik ,
Tentu dia yg terbaikkkk .

Ha semua . denga niee . Saya nak citer tntg budkk comel
gile gilee . Kaw kaw nye lahhh . Cehhh .
Isyia , ana rindukan isyia . msuklaa balikk skola cj .
Plzzzzzzzzzz .

Nak tau tak ? hari tu , dia tertinggal payung dlm bas ,
Then aku ambik laa . sbb esok aku nak  bagi dkt dia .
Pastu korg nak tau takk , kat skola agame , aku ambikk laa payung dia . then aku
ckp isyia cantekk tak payung aku ????
patu isyiaa kate cantekk .
Aku pon ckp laa dlm hati , isyia tk tau ke yg payung nie payung diee .
Then dia tnyelh aku , ana beli kat mane ???
Aku ckplh kat sogo .
last last aku bg lah payung tu blekk dkt dia . rase mcm kecian pulkk
kat diee . aku mnx laa maaf kat dia . then dia kate mane ana jumpe .
Aku pon ckp laa dkt dlm bas . hehe . btw sygg isyia sngt .
Jgn lupe. your be my friend .

Nak tgk tak muka dia yg tomeyy tomey tu . Jom !!!



Tomey kan . aikk isyia mrh jgnlaa smpai cam tu skali . smpai pgng senduk tu .
grg juga awok ye . Sori isyiaa sbb ana ambik gmba isyia yg nie ltk kat
dlm bloggg . <333333 Luv u .

Sincerely by , Ana Berry .

Tuesday, 22 November 2011

Yeayyyy ! Aumm !

Assalamualaikum ,
jwb jwb tak jwb dosa

Takde pantun untok tajuk inii .
=D
Yeayyy malaysia mng . Yahoooooooo .
Melompat aku kat rumah . haha
Tu laa indon , main kasar , main bomoh , main asap .
Itulahh akibatnyee . indon nanges aaa sampai banjir padang .
Khairul fahmi , love you . #apek hensem .
Baddrol thnx sbb daa gol kan .
Lagy sekali saye nak wat aummmmmmmmmmmmmmmmm .
Boo kat endon . lala =P
Love malaysiaaaaaa . <3


Monday, 21 November 2011

Fujifilm Mini .

Assalamualaikum ,
jwb jwb tak jw dosa .

Takde Pantun tuk sekrg nie .

Korg korg , korg nak tau tak ?
Cam nie Cantekk gilerrr .
Daa laa cantekk , patu tergilee lak tu .
Camera nie name dia --> Fujifilm 7s
Belilah . Dulu aku tak suka camera name fujifilm .
Bile tgk yg ni , Rase mcm hebat n berbaloii kalo beli .
Harga dia = Tak tauu .
Kalo nak tauu harge dia , pergi tnye kedai kamera. Sbb aku bukn toke camera .
Nak tgk tak mcm mne rupenye ?
Okayy jom . Tgk laa puasss puasss.
Jgn jadi mate julin pulkk yee !


Ha . Ni kale putih . boley thn laa .


Ha. Nie coklat . Nie mahal sikit kott . Sbb kale dia unik .


Ha . Nie pulkk kale pink dgn biruuu .


Ha . Nie pulkk Hello kitty . Comel kan . Untokk
Peminat setia hello kitty Boley laa beli .
BTW comell kan .
Sesuai tuk perempuan .


Sincerely by , Ana Berry

Friday, 18 November 2011

Meet Me N My Cousin !

Assalamualaikum
Jwb jwb tak jwb dosa.

Saya ade pantun ckit .
Baca taww .



Ke kota damansara hari selasa..
Pulang pergi naik kereta…
Sabtu kita mula berpuasa…
Kalau ada silap dan salah… maaf ya!!

Wah , Saya nak ckp tntg diri saya n kazen saya .
Saya syyg kan adek beradek besar saya .
Lgpon diowg baik pe . hehe .
Tgk laa smpaikan kitorg pegi i-city .
Best laa pegi sana .
Taon lps saya tido umh dia sebulan .
Bestnyee .
Lgpon kitorg selalu main ptg .
Nak tgk pics tu . okayy jom .
Tgk laa kat bwh tu . hik hik .
Semoga bergembira .


Ha . ni saya dgn caca .
Name : Nurin Hasya
Call Dia : Caca .



Ha . ni pulakk time saya naik buaian . mcm budk2 kan .
Haha .

Gigit awak . korg pena naik ke dinasour nie ?
Kalo pena . ermm .


Ni muka keletihan saya lps main . pnt laa .
Tapi paksa diri tuk senyum .


Ha . ni saya dgn nana .
Kazen jugakk .
name : Nur Farisah Farzana .
Call dia : Nana .
nama kitorg nak same kan .
Farhana dgn farzana .
bukan adek beradek laa .
Cousin .


Muka gayat . oooo mak . saya takut .


Hehe . Chumell tak ? Mesty la chumell kan .
Awek cun . hik hik perasan lebih .

Thnx .

Sincerely by , Ana Berry .









Tuesday, 8 November 2011

Happy Day !

Assalamualaikum ,
Jwb jwb tak jwb dosa .

saya ade pantun ckit
baca taww .

Hari ini hari rabu ,
Ramai orang makan tebu ,
Sekali apek buat kungfu ,
Seluar koyak tak tahu malu .


Oh Gembira rasanya . hatiku seronok melihat
haha .
Hye . saya nak ckp best kan bilahari raya qurban .
sedara mara dtg ke rumh . dan bergelak tawa bagai isi dengan kuku .
Ape ape pon semoga anda semua ceria selalu .
Dan selamat menunaikan haji bagi semua jemaah haji .





Sincerely by , Ana Berry


Thursday, 3 November 2011

No Title

Assalamualaikum ,
Jwb jwb tak jwb dosa .

Saya ade pantun ckit . baca taw .

Jgn laa kau menguthuk ,
Jika membuat sedemikian ,
Anda akan berasa kesal
Buat laa baik selalu .

Ermm dgr sini semua org kampung ,
Ini ana anak Rahman . haha . ( # saje je wat lwk )
Dlm blog ni , kite tak ley khutuk 2
Okayy . Tak baikk . Biarlaa kalau daa berlaku tu
habis je laa kat situ yee . Jgn laa nak cari kesalahan lagyy okayy .
Salah diri sendiri manusia tak penah nmpk .
Tapi slh org no satu maanusia nmpk .


Sincerely by , Ana Berry .
Ana Berry Official Blogspot 2011