Thursday, 15 December 2011

Esok Nak Kuruskan Badan Laa !

Assalamualaikum ,
Jwb jwb tak jwb dosa .

Takde pantun tuk tajuk nie !

Eyhhh , Tajokk tu agak pelik laa ! Knp nie ? Aaaa korg nak tau tak !
Esok , Aku g Jogging Dgn kwn aku !
Sape ??? Nurul Athirah n Aisyah Jasmin ! Kat mne ? Kat Btho , Lake Valley laa !
Tak sbrnyee nak jumpe korg ! Korg Mesty ceria kann esok !
Untunglaa ! Hew hew ! Btw Sape nak ikottt ??? Cpt isi borang ! Aku buka smpai pukul 7 pagi esok je !
yg nak ikott tu pegila kat sane ! Ermmm !
Yg Tkdee transport tu , korg Nanges je laa kat umh ! Okeyh !
Ya ALLAH btw aku btol btol excited sgt nak jumpe dgn korg ! Excited cenggitu skali !
Mestyy makin seri kan korgg ! N makin tinggi mcm aku ! hew hew !
Nurul Athirah !!!!!!!!!!
Aisyah Jasmin !!!!!!!!!!

Serious lol aku exited giler nak giler jumpe korg ! Wahh , Cenggitu skali !
Ape pon pastikan muka korg ceria esok ! Jgn buat muka sadiss tau ! Hehehe ! ILYT !
Love korg laa ! Bloggers yg lain jgn pikir love sbgai lesbian ye !
Love sebagai kwn laa ! Ishhh Sudaa Yg laen tu ! Jgn Pikir bukn bukn !
Okeyhhh Kita jumpe esok kul 7 Ye Nurul Athirah n Aisyah Jasmin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jgn tak dtg . Karang aku tunggu berjam jam tak sampai lagyy !
Kne laa korg dgn aku !
Okeyh , Btw jumpe esok ! Bye ! Tataa !


Sincerely by , Ana Berry .

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011