Tuesday, 6 December 2011

Jawapan Untokk ----- > http://nurulstorys.blogspot.com

Assalamualaikum ,
Jwb jwb tak jwb dosa .

Tkde pantun untokk
tajuk ini .

Hye tyra ! Sorry Ana Lmbt Jwb Soalan Tyra .
Okeyh kali nie ana akan jwb solan yg ditanyakan oleh tyra .  
Soalan dari tyra . Tgk dibwh soalan yg tyra bagi n ana jwb !    

1. Bila Besar Nak Jadi Apa ?
Answer = Photographer .

2. Pandai Masak Tak ? Kalau Pandai Masakan apa  ?
Answer = Tak Pandai Msk . Hancur bab masak nie . Anyway yg pandai pon Maggie .

3. Suka DSLR tak ? Kalau suka knp ?
Answer = Suka Sangat Sangat Lah Sangat . Sebab Bila Ambik pics Sangatlah cantikk .
Lgponn My ambition kan photographer . So , DSLR lahh yg digunakan .

4. Apa Makanan Kegemaran ?
Answer = Bihun Tom Yam . N Masakan Mak Saya Yg Sodapp Menjilat jari .

5. Korang Suka Artis Ape ?
Answer = Aaron Aziz , Johan As'ari , Fizo , Tiz Zaqyah , Lisa Surihani , Mia Sara .
#Tu je kott . bnykk lagyyy tapi tak ingat laa .

6. Apa Ciri-ciri Kawan Yang Anda suka ?
Answer = Baik Hati , Berterus Terang , Setia , Jujur , Amanah n Benda yg baikk yg kita suka .

7. Suka Lolipop Perisa Apa ?
Answer = Anggur , Strawberi , Epal N Oren . Yummy .

8. Suka Pakai Perfume tak ? Kalau suka ...  Bau Ape ?
Answer = Wangi , Bunga bunga cinta .

9. Buah Apa Yg Suka Makan ?
Answer = Jambu , Anggur , Limau , Epal , Pear .

10. Kalau Gi Makan Angin .. Ade terfikir tak nak beli something kat kwn korg ?
Answer = Takde pulkk . Kalau Jauh Seperti Luar negeri ke . Adelah .
Barangnye ialahh Keychain .



Sincerely By , Ana Berry .

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011