Tuesday, 27 December 2011

Rajin Sungguh Dia Nie Me Like Like !

Assalamualaikum ,
Jwb jwb tak jwb dosa .

Saya Ade pantun ckit .
Baca taww .

Pergi mendaki Gunung Daik ,            
   Hendak menjerat kancil dan rusa  ,       
Bergotong-royong amalan yang baik ,
   Elok diamalkan setiap masa .
Hye , Korg title tu buat aku happy sgt ! Nak tau tak cam ne , aku boley jadi happy mcm nie ?
Ade laa ! Ermmm okeyh , nnty aku tunjuk picture dia !
But , skang nie , yg aku suke
sgt kwn dgn dia n aku suka dgn perangai dia !
Dia baik , Lagy baik dari aku !
Nak tau tak ?
Dia  nie Cute sgt laa sgt ! Smpaikan ade org suka kat dia !
PEWITTTTT !
Hehe . Awok jgn marah yee !
Iteww bukn nak cari gaduh , tapi iteww nak biarr semua org tau !
Nnty tak laa diorg buat fitnah !

Daa laa ! Drpd aku celoteh yg mengarut , beta aku
tunjuk kat korg yg aku ckp kan tu !

Nak tgk ? Tgk kat bwh nie !



Hehe ! Ni dia ! Alaa notifications fb je !
mesty korg
ingat kan ape ! haha !

Btw , Thnx Nurin Qistina  kerana sudi juga me like ye !
hehe ! Thnx bnyk bnyk sekali lagyy !


Sincerely by , Ana Berry . 

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011