Wednesday, 19 December 2012

Tak sangka . Cepatnyee laa hai masa berlalu .

 
 
Hye guys . Korg mesty pelik kan dgn title tu . Ape benda laa yang aku merepek kan . Muahahaha , lupakan je laa . K , skang ni nak ckp laa ni . Nak tau tak ?
Tknkk tau daa . Pegi berambus . #HaishhGarangnyeee . Mesty laa kena garang sebab ..........
Kahkahkahkah , aku daa merepek lagyy .
K , laa korg mesty bosan dgn aku . Bila laaa aku nak start cerita kan . Ape yang aku tau merepk je . Right ?
Jangan marah marah , nnty cepat tua . Opsssss . Tua ?
Berkenaan dgn title tu , ana nak ckp yang ana ni daa nak masuk sek men , huaaaaa cepatnye .
Baru nak main main ala ala kanak kanak ribena . Ecehcehhh .
But , betul laa kan cepatnye masa berlalu . Pejam celik pejam celik daa nak masuk 2014 .
Opsssss tersalah . 2013 laa . Haha maklum laaa terlampau excited SANGET.
Huhuhu ter (CAPS LOCK) pulkk .
 
Jom , kita pasang niat baru bahawa masuk je 2013 kita nak jadi
orang yang baik , yang berguna utk negara , yang pandai , yang hormat orang tua .
Okeyh kita pasang niat baru . Bukn sahaja 2013 , sampai bila bila 
pon kita amalkan mcm ni . InsyaALLAH kalau umur kita panjang . Ana ckp buknnye untuk korang sahaja ,
But , untuk ana jugkk . Okeyh .

Korang daa beli baju skola ? Ana , ALHAMDULILLAH , daa . But , stationery je n bag belum beli .

Okeyh sampai disitu sahaja . Yang lemah dari saya sendiri , dan yang baik dari ALLAH S.W.T
Jadi , jika ade kesilapan , mohon ampun maaf dari saya .


Sincerely by , Nur Farhana

Tuesday, 18 December 2012

 
 
Hye , Wahhh . Tgk tile tu . Ape respond korg ? Muahahaha .
Ape tu ? Ape tuuuu ? Haaa , time last week ade laa program ni dekat masjid CJ .
First-first adelaa member dtg dpn umh bagi borang ni .
First aku baca , aku tknkk pegi langsung . Then aku call laa dia .
Aku ckplaa , Iffah nak pegi ke ? Then dia kata MakAyah dia suh pegi . Then ,
Mak ayah eden balik rumah dari kerja . Diorg kata laa .
Eyh , Iffah ade bgtawu tak psl hal program kat masjid . Then aku ckplaa ade . Siap hntr borang lagyy .
Then ayah aku suh terus isi borang tu . Aku buat tktau je . Tknkk isi langsung .
Mak aku katalaa . Pegilaa ana . Iffah pegi .
Then aku call laa iffah . Aku ckplaa dkt dia iffah , aton pegi tak ?
Then iffah kata pegiiiii . Time tu aku ckplaa . Alhamdulillah . Ade jugkk 2 orang kwn .
But , nak mngis aku dibuatnye . Sebab dipaksa suruh pegi . Daa laa seminggu .
Haiyaaaaa .

Then bila daa 2 hari kat sana rase mcm best gilerrrr . Rase wahh indahnye .
 
 Then ade terjadi sesuatu dekat aku time hari rabu .
Hurmm . Tktaulaa nak ckp ape time tu .
Dlm hati aku ckp , Haishhh time mcm ni pulk dia nak ...................
Sorry guys . Aku terpaksa secret kan hal yang titik titik tu .
Then korg bygkan laa time hari rabu tido pukul 1:30a.m , then bngun pukul 3:00a.m
Memang mngantuk gila laa time tu . But ade laa yang betsnyee .
Hari khamis tu pulkk ade puasa sunat but aku .................................
Hurmm SECRET lagyy . Muahaha .
Then bila hari last day . YA ALLAH rase mcm nak buat sebulan je . Rindu kot .
Bnyk memories dkt situ walaupon seminggu je .

Btw , I love n I miss uoalllllsssssssssss yang pi kem ni . Expecially my team : Biarlah Rahsia . Oyehhhhhh ! Kalau ade umur yang panjang ,
InsyaALLAH kita jumpe lagyy okeyh ,

Memories =)



Yeayhhh . The last dayy =(
My Friend . Dekat kem tu , aku paling rapat dengan dia k .
My Teams : Biarlah Rahsia ~ Oyehhhh
Awesome kan name group kitorang . =) I miss uoalsssss
She is My juniour . Walaupon tak sama group
but , dia tetap respect aku . Sayang dia . Rindu dia .
Daa laa same kitorang PURPLE .
Akak rindu sangat dekat adik !
Hurmm . Rindu semuanye =)
Huhuhu . Me with Aton .

K , tu je yang mapu aku bagi korg tgk . Sbnrnye , bnyk lagyy but malas laa nak letak dekat blog
sbb dekat fb aku daa letak daa . Hehe , kalau nak tgk lagyy bnyk , sila laa ke fb saya .




Sincerely by , Nur Farhana

Telah Lama Aku Menghilang

 
 
Hye . Sudah lama ana menghilangkan . Sorry Guys . Ana busy ckit . But now , I'm not busy .
Daa berbulan tak update . Right? Hahaha . But , korang ade pegi mne mne tak ?
Ana ade laa jugkk pi holiday . Opsss tekeluaq loghat ceq . Hahaha .
Next year , ana daa jarang daa update blog guys .
Why ? Why ? And why ?
 
Ye laa . Kan daa skola mngh . So , mestyy laa sebok . Hurmm .
Btw , korg yg daa habes skola tkpelaa jugkk kan .
Daa boleyh cari kerja or smbung blaja kat U ke ape ke kannn . Hurmm bestnye .
Siap berangan lagyy aku ni . Muahahaha .
But , mmg akan busy gila nnty time daa msok skola men .
Daa laa ade PBS laa ape laa .
Then daa laa sesi petang . Bila balik je mestyy penat . Hurmm .
Nak buat acano ? Harus sabaq ja laa .


K , laa itu sahaja dari saya =)


Sincerely by , Nur Farhana
Ana Berry Official Blogspot 2011