Tuesday, 18 December 2012

 
 
Hye , Wahhh . Tgk tile tu . Ape respond korg ? Muahahaha .
Ape tu ? Ape tuuuu ? Haaa , time last week ade laa program ni dekat masjid CJ .
First-first adelaa member dtg dpn umh bagi borang ni .
First aku baca , aku tknkk pegi langsung . Then aku call laa dia .
Aku ckplaa , Iffah nak pegi ke ? Then dia kata MakAyah dia suh pegi . Then ,
Mak ayah eden balik rumah dari kerja . Diorg kata laa .
Eyh , Iffah ade bgtawu tak psl hal program kat masjid . Then aku ckplaa ade . Siap hntr borang lagyy .
Then ayah aku suh terus isi borang tu . Aku buat tktau je . Tknkk isi langsung .
Mak aku katalaa . Pegilaa ana . Iffah pegi .
Then aku call laa iffah . Aku ckplaa dkt dia iffah , aton pegi tak ?
Then iffah kata pegiiiii . Time tu aku ckplaa . Alhamdulillah . Ade jugkk 2 orang kwn .
But , nak mngis aku dibuatnye . Sebab dipaksa suruh pegi . Daa laa seminggu .
Haiyaaaaa .

Then bila daa 2 hari kat sana rase mcm best gilerrrr . Rase wahh indahnye .
 
 Then ade terjadi sesuatu dekat aku time hari rabu .
Hurmm . Tktaulaa nak ckp ape time tu .
Dlm hati aku ckp , Haishhh time mcm ni pulk dia nak ...................
Sorry guys . Aku terpaksa secret kan hal yang titik titik tu .
Then korg bygkan laa time hari rabu tido pukul 1:30a.m , then bngun pukul 3:00a.m
Memang mngantuk gila laa time tu . But ade laa yang betsnyee .
Hari khamis tu pulkk ade puasa sunat but aku .................................
Hurmm SECRET lagyy . Muahaha .
Then bila hari last day . YA ALLAH rase mcm nak buat sebulan je . Rindu kot .
Bnyk memories dkt situ walaupon seminggu je .

Btw , I love n I miss uoalllllsssssssssss yang pi kem ni . Expecially my team : Biarlah Rahsia . Oyehhhhhh ! Kalau ade umur yang panjang ,
InsyaALLAH kita jumpe lagyy okeyh ,

Memories =)



Yeayhhh . The last dayy =(
My Friend . Dekat kem tu , aku paling rapat dengan dia k .
My Teams : Biarlah Rahsia ~ Oyehhhh
Awesome kan name group kitorang . =) I miss uoalsssss
She is My juniour . Walaupon tak sama group
but , dia tetap respect aku . Sayang dia . Rindu dia .
Daa laa same kitorang PURPLE .
Akak rindu sangat dekat adik !
Hurmm . Rindu semuanye =)
Huhuhu . Me with Aton .

K , tu je yang mapu aku bagi korg tgk . Sbnrnye , bnyk lagyy but malas laa nak letak dekat blog
sbb dekat fb aku daa letak daa . Hehe , kalau nak tgk lagyy bnyk , sila laa ke fb saya .




Sincerely by , Nur Farhana

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011