Saturday, 16 March 2013

Missing Again at the blog !

 
 
Hyee ? Hmm , tgk title tuuu , wuhhuuuuu ! Knp nii ? Ye lahhh telah lama ana hilangkan diri !
Dah lme tak merepek dkt blog kennn ?
Hmm , sorrylah, sejak skola petang nii , asyik busy jaa, takde masa nak update blog !
Harini ana free , so ana ingat nak update n nak hiaslah ckit blog yg dah mcm sarang burung jaaa kennn ?
Hmm , sebelum tuu , lupe nak tnye. Korang ape khabar ? Sihat ?
Ana, Alhamdulillah, sihat. Mcm mne skola ? Ok tak ?
Ana , hmm ...... Ntahlaa. Penat tuu mmg lah , dgn aktiviti koko lagiii. Uhhh , yg paling
ana benci skali ialah -------> PBS (PENTAKSIRAN BERASASKAN SEKOLAH)

Time cikgu buat pbs jaaaa , rasa mcm nak ponteng kelas jaaaa, bosan kotttt.
Nak kena buat Band 1 lah , band 2 lah n sampai band 6.
Hmm, tapi nak wat cane kan ?
Redha jaa lah, hmm, lgpon lagiii 2 minggu nak cuti ! Yuhuhuuuuuuu !
Bestmyaaaaaaaaaa !
Tak sabar nak cuti ! Time cuti nnty , jom hang ? Jom arrrr !
Nnty mesty bosan duk umh sensorg,
Apepon, ana nak ucapakan Gud Luck guys ! Fighting to your future k (:




Sincerely by, Nur Farhana
Ana Berry Official Blogspot 2011