Sunday, 21 April 2013

I'm Okay (:

 
Hye awak yang comel momel tuu, tgk title tuu, mesty korg pikir ape kena dgn ana nii ? Haaa ni
nak bgtahu nii, ana kan dah lme tak update blog so nak bgtahu lah
Ana okeyh jaa, tkde problem pon, Alhamdulillah (:
Ramai ingt ana tak sihat sbb daa jarang tak update blog, ehh salah tuu, 
ana busy laa yang, tkde mase nak update.
So, arini ade masa nak update, ana update lah.
Don't worry dear ~ I'm okay (:
Ehh lupe nak tnye, korg semua sihat ? Mcm mne sch ? Okeyh ?
Haaa nmpk tak, caring ann ana ambik tahu pasal korg,

Ehh sampai sini jaa laa berceloteh, rasanya nak out lahhh, Esok sch kannn.
Baju sek, kain, tudung tak iron lagi, kasut tak buh kapur lagi,
tak ikat tali lagi, tak kemas beg lagii.
Hmm , nmpk tak ? Terselah kan KEMALASAN disituuu.
Srsly, penat + ngantuk, nak cuti lagiiiiiiiiii !

 

Sincerely by, Nur Farhana

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011