Sunday, 6 October 2013

Panggilan Seram T.T


Bismillahirrahmanirrahim.....

Hii guys :D yaaa daa lme tk blogging :/ rinduu meyhhh! btw sorry yaa.
Maklumlah sek kann so busy sikit tkde masa nk blogging.
Korang semua apa khabar? Sihatt?
Btw haaaa tgk title tuu :o
Wahhhhhhh! Ape yg serammmm? :o okee nii nak habaq nii ~
JENG JENG JENG
ahahah saje jaa nak buat suspen xD okee tahu tk lawakk so takyah gelak.
Gelak kena ikhlas :D ehh ape jadah aku nii?
Tetibe jaa merepek -.- lol
ahahah k abaikannn ~`
Btw nii ceq nak habaq kat hampa semua nii ~ Dgr sinii org kmpung !!!!!!!
Haaaaaa btw smlm iaitu pada jam 2.35am
Ana dpt panggilan dri no yg tak dikenali n then ana pun jawab laa call tuu
then tetibe ade seorang makcik yg ana tk kenal ckp mcm nii
"Hello, nii siape ehh? Boleh saya tahu"
then ana pun jawablaaa "nii siape?" then dia kata "saya nak tahu ni siape nama, tinggal kat mne
sbb no awak ade dkt dlm fon suami saya"
then ana pun jawablaaa "salah org kut cik. saya student lgy tk penah pulk
msg org calling dgn suami org"
then makcik tuu kata "yeke nii? tpi btul kee adk tk pernah contact atau msg 
dgn suami makcik?"
then ana pun jawablaaa "ye" *smbil tuu tkut n rasa mcm loading skjp*
then dia kata adk student bljr kat U atau masih bersekolah?
then ana pun jawab laa "sek bru tingkatan 3." time tuu terpaksa ckp form3 sbb klau kata form1
nmpk sgt pulk kita ni budk lol
then makcik tuu pun kata "ohh oke. maaflah. makcik cuma risau aje sbb
suami makcik save no adk ni letak nama contact "SAYANG"
and then ana loading gilaaaa laa time tuu ~ ya allah. mmg terkejut gila ana time tuu smpaikan 
rasa mcm nak trauma pun adee, ya allah series.
Makcik tuu ingt ana tuu ade relay dgn suami dia -.- lol mmg taklahhh. ana bru student kutt
mne pernah contact dgn suami org -_- errrrr
tpi yg ana peliknyaaaaa mne suami dia tuu dpt no ana? smpai nak save kata syg bagai --'
And yg lagi membuatkan ana tkut ialah suara makcik tuu mcm bru lepas nngis hm
ana nii daa laa tk bole tgk org menangis. nnty rasa nk nngis juga hm
And lagi lagi lah mnakutkan bila dpt panggilan mcm tuu.
dah laa time tuu pukul 2pagi lebih n ana sorg je yg blum tido lgi dlm umah ~` okee smpai harini ana still tkut
hmmmm tkut laa ): ya allah. harap-ii tkde ape-ii yg akan berlaku. Aamiin (';
bila ana story citer ni kat kwn-ii ana, diorg pun takut hmmm
Ana nii mmg takyah ckplah. Lagi lagi lagi lahh tkut bila dpt panggilan mcm tuu.
Ana cuma tkut klau makcik tuu buat seusatu hmmmmm.
Ya allah lindungilah hambamu ini. Aamiin (':
tpi series ckp, rasa mcm nak mngis pun ade smlm bila kena mcm tuu., 
ya allah bygkan betapa loading nya ana n rasa mcm hm hanya Allah saje yg tahuuuu ~`
Apepunnn ana masih terpikir hal ini smpai kan ke harinii. ya allah.
Hmm lepas ana daa ltk call smlm, ana trus tk bole tido n asyik pikir psl tuu jee. 
ye laa. sape tk tkut bila dpt pggilan mcm tuu. mesty terkejut gila kann? hmmm
btw ini cerita btul dri ana bukn ana yg reka-ii yee ~`

Okeyh laa smpai disinii jelaaa ehh, klau ade pape ana smbung crita lagi tau :')
Drop your commnets here <':



Sincerely by, Nur Farhana

No comments:

Post a Comment

Ana Berry Official Blogspot 2011